hett

H&MH&M 149 :-
  H6mH&M 149:-
H&M  149:-


Stockholm

Sitter hemma nu och har precis skrivit ut tågbiljetterna till Stockholm. Känns som en dröm. Att jag verkligen ska få se Chris Brown! kan inte tänka mig in i det just nu. För det känns inte verkligt. En dag kvar ! sen sitter jag på tåget dit. Går inte att beskriva hur enormt mycket jag längtar till det. Inte bara för Chris Brown, utan för hela helgen. Kommer bli underbart. Och när jag kommer hem från Stockholm så kommer ni att kunna läsa om allt som hände där. Såklart så är ingen tvingad till det. Gör det här för min skull. Känns faktiskt riktigt bra, även om det hänt en massa dåligheter idag. Var ska jag börja? jo jag vaknade vid 7, åkte till Gustav, skulle åka hem. Men då visar det sig att lektionerna som jag hade trott var inställda var inte det. Så jag gick till skolan. Sen fick jag reda på att en i klassen ljugit om en kille och att hon gjort abort. Förlåt men hon har gått och ljugit om det i en månad. Så existerar han inte ens. Dessutom ljuger man inte om att man är gravid heller. Det är en väldigt stor sak. hatar falskhet. Sånt förstör min dag totalt. Och speciellt när hon går och ljuger för hela klassen och även dom som står henne närmast. Tycker sjukt synd om dom. Som har stöttat henne hela tiden. Men ja, det går väll inte att undgå sån drama. Åtminstone så brukar jag alltid lyckas med det. ja, iallafall så har jag packat allt nu, väntar på att mina föräldrar ska komma hem så jag kan få mina pengar. Sen ska jag sova hos Jacob inatt. Älskar honom. Helt härligt att vakna upp bredvid honom varje morgon!

Ha det bra // stephanie

Stockholm, 3 dagar!

När jag verkligen för en gångs skull bestämt mig för att vara med på gympan så var den inställd. Det är så typiskt att det alltid ska vara så. Men i alla fall så skulle jag slutat halv 5 idag för jag har turism. Men den blev framflyttad så jag har den klockan 2 till halv 4 istället. Snacka om skönt. Min skola är lätt softast. Ska packa inför Stockholm idag, Åker på fredag med Lina. Vi ska se Chris brown sen festa hela helgen! Vi har sett fram emot det ett bra tag nu. Över 60 dagar. Nu är det bara 3 dagar kvar!

Skola

Sitter i skolan nu, har samhäll. Vi har kollat på 2008 nyhetsklipp. Nu ska vi skriva ett arbete om några händelser. Jag orkar inte skolan längre. Har gått 1 vecka efter jullovet och jag är redan skoltrött. Hur ska det gå egentligen? inget vidare. Men måste fixa skolan. Så jag slipper hamna ute på gatan. för dom ser inte något vidare ut nej. 

live your life

mitt liv förändras för varje dag som går. Fler vänner, bort från höllviken, aldrig hemma. Mycket bättre än förut. Har världens underbaraste kille också. Kan det bli bättre?

krav

ibland undrar jag varför man måste leva upp till alla krav, för att folk verkligen ska kunna älska en. Eller åtminstone så vågar inte alla stå för vad dom verkligen tycker. Men det är man själv som väljer hur man ska ha det. Vad spelar det för roll om man är lite överviktig? Man är inte ful för det. Undrar hur världen hade sätt ut om man inte haft alla dessa kraven ..

love

älskling jag älskar dig över mycketdu är verkligen underbar

bortskämd


Man kan inte alltid få som man vill. Jag måste sluta vara bortskämd, och lära mig pengarnas värde. Tänk sen när man blir äldre, då kan man inte bara slänga ut pengar bara för små saker. Även om det är billigt, för efter ett tag så blir billiga småsaker dyrt och då står man där helt utan pengar? Den lilla krisen har jag nu. Måste verkligen fixa mig ett jobb, för detta funkar inte. Och nu ska jag tydligen vara utan pengar i åratal. Fattar inte hur det ska gå till, för jag behöver tusentals nya kläder. Har bara sommarkläder i min garderob nästan !

Rihanna

Sitter och lyssnar på låten Rehab med Rihanna, har säkert spelat den nu i 3 timmar. Men just nu kommer det så sjukt bra låtar. och jag har en förmåga att tjata ut alla. samtidigt som jag är hos min underbara kille. Vi har så sjukt mycket gemensamt. Det är ju bra att någon har det iallafall så jag inte är själv om min torra lilla humor. mina kompisar förstår sig liksom inte på mig riktigt. Men det är lugnt.

/steph

Välkommen till min nya blogg!

Ja då har man skaffat en ny blogg som ni ser. Hoppas att ni som tittar kommer att vara intresserade. Men jag har för det mesta bloggen för min egna skull. För att få ut allt jag har inom mig. Känns som en lättnad efter att man fått ut allt.

RSS 2.0