like a star

hej på er !

Idag hade jag två prov. Vilket inte var någon höjdare. Naturkunskapen gick bra, men Turismprovet gick inte lika bra. Är väldigt besviken på mig själv. Kunde ha pluggat mycket mer. Men har inte haft orken till det. Har varit sjuk och så. Men jag ska kämpa bättre till nästa prov. Lär ta ett tag innan det blir ett nytt prov. Min skola är oftast väldigt enkel. och det tackar jag för. Men håltimmarna är ingen höjdare, men bra tid för att plugga ! börjar inte förrän 13.00 imorgon för ska på läkarbesök. Det är skönt!  måste påminna er om att jag åker till österrike om 2 dagar ! härligt, partyparty

Stockholm

Fredag 23/1 :  Vaknade upp med lina hemma hos älsklingen. Vi tog taxi in till centralen vid 3, var inte trött alls nej, var helt uppspelt. Men det väntade oss 5 timmars tågresa in till storstaden Stockholm! På tåget hade linis med sig sin bärbara dvd-spelare, vi passade därför på att kolla på Twiligt, världens bästa film måste jag säga! Vi sov också. Sen väl inne i Stockholm gick vi och lämnade våra väskor på vårt vandrarhem, vi fick inte rummet förrän vin 2 tiden så vi utforskade drottninggatan några timmar, och åt på tacobar! så sjukt gott måste jag säga, mycket med kritik från min och Linas sida att det inte finns någon tacobar i malmö! Men sen vid ungefär två gick vi till vandrarhemmet och gjorde oss iordning. Där bodde bara tyskar och engelskmän, vi var alltså de enda svenskarna där. Efter det hade vi bokat tid för sminkning pån MAC, så det blev en total makeover. Blev grymt snyggt! ögonen framhävdes på ett helt annat sätt. Och det var även bra, för vi skulle ju se CHRIS BROWN efter det! vi tog fel på tiden, men hann ändå fram till Hovet i god tid, även om vi fick stressa en del med maten. Det var den bästa dagen i mitt liv. Sjukt underbart att få vara där och kolla på honom, som vi skrek! take you  down var den bästa låten! även forever!<3 Men efter Chris Brown tog vi taxin tillbaka till vårt vandrarhem, men tro inte att kvällen var slut bara för det. Vi stack till Donken sen var vi ute till 3 snåret. Efter det blev vi trötta och begav oss hemmåt. Sov i våra sköna sängar!

Lördag 24/1 : vaknade vid 9, bestämde oss för att ta på oss snabbt och äta frukost. Därefter gick vi till Stureplangallerian och kollade lite. Vi fikade även. På kvällen var vi ute och träffade lite härligt folk!

Söndag 25/1:  Dagen då vi skulle ta tåget hem till Skåne igen. Det var en mycket sorglig dag, för vi hade det mysigt i Stockholm. Vissa brukar säga "borta bra, men hemma bäst" jag håller verkligen inte med! Men det var världens bästa helg helt klart!

RSS 2.0