Lördag

Igår kväll blev det ut med Johanna och Ebba en stund, mysigt .. Men jag gillar inte ljunghusen för här finns ingenting att göra! men på torsdag är det valborg, och då ska vi festa satan! Nu sitter jag hemma, har varit ute och solat hela förmiddagen . jag har fått färg, I love it<3

Alesha Dixon - Breathe Slow


Lördag

Fint väder ute. Har vi alltid gillat! jag vill göra något, tatuera mig eller pierca mig någonstans. Men ändå inte. Jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill längre!
Det har blivit bättre mellan mig och mina och miina föräldrar nu. Men vi har fortfarande våra bråk då och då. Det lär jag aldrig bli av med. Mina föräldrar förväntar sig för mycket av mig. Men som sagt, man är aldrig ensam i ett bråk.  Dom tror det och såklart får jag alltid skulden, För allting. Min lillebror kan hålla på så mycket han vill. Jag får ändå skulden för allting. Håll med om att det är orättvist? är säkert fler som upplever det så!



KYSSHAJ<3

<3

Jag ska inte ge upp. Jag vet vad jag vill, denna gången kommer jag inte sluta kämpa!

hårförlängning

 Ny hårförlängning snart!

....

"i keep dreaming you'll be with me and
youll never go. Stop breathing if i
dont see you anymore."


Fredag



Vet inte vad, men av någon anlednining blev denna kvällen en deppkväll. Jag har kännt mig helt konstig och tum inom mig. Det är kanske inte så konstigt för så är det ibland. Jag måste verkligen sluta oroa mig för alla saker i onödan. Det gör så att jag börjar stressa, och då får jag en enorm magknip. Och det gör Sjukt ont! går inte att beskriva. Tror jag har tagit över mamma lite där när det gäller stressen. Vet inte någon gång hon inte har stressat, jo isåfall när hon ligger och solar. Det är ju alltid chill om man har tid till det.

hade även nationellt prov i engelska idag, Uppsatsen. Jag tror jag klarade den, Åtminstone ett G och det är mycket bättre än IG. Aight?  Efter nationella blev det en runda på stan med Lina och Elin, det var trevligt ! skulle egentligen på stranden på kvällen, men det sket sig, så nu sitter jag här med er.


<3

Flo rida ft wynter sugar


miss you

denna veckan har jag haft det väldigt underbart, Jag har jobbat på ridtävlingar söndag och måndag, Sen har jag för det mesta varit med Bebis lovisa I Billinge . Underbara dagar där. Och jag smälter. Lovisa är nog den enda som fattar just nu.

Skolan börjar på tidag , och jag har en inlämningsuppgift och redovisning på svenskan. Vilket inte kommer att lyckas för jag har allt ofärdigt arbete i skolan(Y)

Ha det bra!<3


Lov

Har solat hela dagen! Jag mår mycket bättre nu, och jag tror att det är pågrund av att solen är framme! Man blir mycket gladare då, ellerhur alla?  det blir ingen fest ikväll, för ska jobba i ett café imorgon med BästaLina, men vi har ju hela veckan på oss att festa. För det är påsklov och jag hoppas verkligen att alla får ett helt underbart lov, för det ska jag ha. Grilla på stranden, festa och såklart med mina kompisar. Utan er hade jag inte varit något. Speciellt nu när jag har en ganska hård tid. För alla er som inte visste, så har det tagit slut mellan mig och Jacob för över en vecka sedan. Men nu har jag insett att det var bäst så. Jag menar, alla ni som mår dåligt av att det tagit slut, Tänk positivt, det finns alltid andra. Och, man kan inte älska någon om man inte älskar sig själv !  


Ha en bra dag allihopa !



<333

Lördag

Sol ute idag igen. Visst är det härligt?

Idag ska jag ut och sola lite, sen blir det kanske malmö idag igen. Jag vet inte riktigt, men ska nog sova hos bästa i vellinge ikväll(Y)


...

jag måstemåstemåste köpa nya kläder. Älskar att köpa kläder till sommaren. Finns så mycket fint att välja mellan. Dessutom slipper man gå och frysa nu. För det är hyffsat varmt ute! Och en sak jag fick reda på är att kalle kommer ner snart!  Var jättelängesedan, saknar honom som fan!



How long will I be waiting
to be with you again
Gonna tell you that I love you,
In the best way that I can.
I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.

Torsdag

Ingen skola för min del idag. Har tagit det lugnt hela dagen! tycker faktiskt att jag behövde det. Mår bättre nu, speciellt när det är lite sol ute ! jag älskar det! fredag imorgon, skola, Sen är det påsklov,ÄLSKA! festfestfest !

RSS 2.0